Produkty przeznaczone są głównie dla małej, średniej gastronomii jak również restauracji.
Odpowiadając na potrzeby rynku przygotowujemy nowe pozycje, z których z powodzeniem można przygotować najbardziej wykwintne dania bez utraty wspaniałych walorów smakowych i jakościowych. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą.
przygotowany na zakwasie i śmietanie, z białą kiełbasą krojoną w grube plastry i kostkowanymi ziemniakami dosmaczany majerankiem
lekko ostra, gęsta, z mięsem wołowym, makaronowymi małymi kluseczkami i warzywami
gęsta tradycyjna „grochówka” przygotowana na boczku i mięsie
z mięsem, kaszą jęczmienną, ziemniakami i marchwią
lekko ostry, na mięsie wieprzowym boczku i wędzonce, z dodatkiem kostkowanych ziemniaków i marchwi
z dodatkiem masła i śmietany, z kawałkami pomidorów, marchwi, z makaronem
na kiszonych ogórkach, kostkowanych ziemniakach z dodatkiem masła i śmietany
na Charsznickiej kiszonej kapuście, kiełbasie i grzybach
na prawdziwych, suszonych leśnych grzybach, maśle i śmietanie
jednomięśniowy, ręcznie klepany, moczony w mleku panierowany i smażony
jednomięśniowy filet, ręcznie klepany, panierowany i smażony
tradycyjnie soczysty, przygotowany na łopatce wieprzowej, ręcznie formowany, panierowany i smażony
z siekanego mięsa wieprzowego, ręcznie formowany, pieczony ze złocistymi krążkami cebuli
smażony z jednomięśniowego fileta z kurczaka z dodatkiem prawdziwego masła, z możliwym dodatkiem pietruszki, czosnku lub sera
jednomięśniowy filet z kurczaka pieczony w ziołach
marynowany w przyprawach, pieczony soczysty kawałek mięsa z naturalnymi tłuszczowymi przerostami
drobno krojone przyprawione mięso z kurczaka, panierowane i smażone
jednomięśniowy, panierowany w cieście piwnym i smażony
gęsty z dodatkiem kwaszonego ogórka i kawałkowanych ziemniaków
przygotowany z mięsa wieprzowego, grzybów i warzyw
ręcznie formowane wieprzowe pulpety w gęstym sosie
ręcznie formowane wieprzowo-wołowe pulpety w gęstym naturalnym sosie
z Charsznickiej kiszonej kapusty z bogatym dodatkiem mięsa wieprzowego, kiełbasy, suszonych grzybów i śliwek
tradycyjna fasola Jaś na wędzonym boczku, z majerankiem i ostrą czerwoną nutą
z papryki, pomidorów, cukinii i kiełbasy
przyprawiona na ostro, z dodatkiem podsmażonej cebuli
zawijane w liście białej kapusty, z ryżem, mięsem wieprzowym, przygotowane w sosie pomidorowym
z ryżem, dodatkiem leśnych suszonych grzybów, przygotowane w sosie grzybowym
ręcznie smażone w cieście naleśnikowym
ciasto z tartych ziemniaków z jajkiem, cebulą, ręcznie formowane smażone
cienki, pieczony, chrupiący placek pszenny, nadziewany i składany na pół idealny „do ręki”
Przedstawiamy Państwu katalog produktów mrożonych firmy Grupa Kościuszko sp. z o. o, sp.k.
Jesteśmy producentem wyrobów mrożonych dla gastronomii. Zaopatrujemy w szeroką gamę produktów firmy z sektora HoReCa oraz największe sieci stacji paliw dbając o wysoki poziom ich oferty gastronomicznej.
Do tej pory zaufały nam takie firmy jak: Ikea, Lotos, BP, Amic, Farutex, Wawel, Banfood, Bacówka i wiele innych.
Dziękujemy Państwu za zainteresowanie naszą ofertą, a dotychczasowym klientom za zaufanie, którym nas obdarzają.