Zakup gotowego produktu, który pozwala na:
Obniżenie kosztów kuchni restauracyjnej od 50 do 60% poprzez redukcję zatrudnienia, a co za tym idzie zwiększenie zyskowności firmy
Utrzymanie food costu na poziomie 25% przy zastosowaniu sugerowanych cen
Zmniejszenie do minimum strat produktowych poprzez redukcję kosztów związanych z odpadami oraz dostosowaniem ilości przygotowanych produktów do faktycznego zapotrzebowania. Zastosowanie naszych produktów pozwala na racjonalne przygotowanie dań i zachowanie walorów smakowych z gwarancją samopowtarzalności.
Możliwość przeprowadzenia uproszczonych remanentów ilościowych
Utrzymanie stałej wysokiej jakości oferty gastronomicznej poprzez jednakową, powtarzalną jakość produktów wytwarzanych w najwyższej dbałości o higienę produkcji w zakładzie z międzynarodowym certyfikatem IFS.
Możliwość składania indywidualnych zamówień produktowych
Produkcja odbywa się według najwyższych standardów w certyfikowanym zakładzie w Bystrej, a głęboko mrożone produkty o zwiększonym okresie przechowalniczym od 6 do 12 miesięcy dają możliwość wykorzystywania ich w dogodnej ilości i czasie.
posiadamy międzynarodowy certyfikat IFS
produkty mrożone nie tracą walorów jakościowych i smakowych
nie musisz rozmrażać produktu przed przygotowaniem
wykorzystujesz kiedy potrzebujesz i ile potrzebujesz
Nasza oferta jest szeroka i elastyczna, stworzona by dać Państwu pełen wybór produktów do komponowania dań.
Nasze produkty to nie tylko różnorodne dania, ale także różny poziom cenowy, dostosowany do potrzeb klientów.
Istnieje możliwość składania indywidualnych zamówień produktowych.
Posiadamy 30 lat praktyki w dziedzinie kulinariów, co pozwoliło na wypracowanie najlepszych rozwiązań.
Spełniamy wszelkie standardy międzynarodowego bezpieczeństwa żywności.
Jesteśmy firmą rodzinną, i dzięki temu możemy być bliżej. Służymy radą, pomocą, słuchamy Was i Waszych potrzeb.
Dziękujemy Państwu za zainteresowanie naszą ofertą, a dotychczasowym klientom za zaufanie, którym nas obdarzają.